Over mij


Mijn naam is René Groenendijk en woon in Oud Beijerland. Een dorp ten zuiden van Rotterdam.

Een oog voor het "perfecte plaatje" heb ik altijd en overal. Dat betekent ook dat ik mij nauwelijks beperk in onderwerpen en/of specialisaties.

 

Fotograferen doe ik naast mijn werk als Service Adviseur bij Louwman Rooterdam als semi-professional. Ik doe wat ik doe, goed, of ik doe het niet. Goed voorbereiden, inleven en luisteren naar uw wensen zijn voor mij vanzelfsprekend.

 

Hoe ik aan de naam Diga Verde kom? Toen de eerste opdrachten binnen gehaald werden en er een KvK moest komen hoorde daar ook een bedrijfsnaam bij. Al brainstormend met dochter Laura kwam er al gauw een vertaling van onze achternaam naar het Italiaans uit. Diga is nl. dijk en Verde is groen.

 

Voor de mensen die mij een beetje kennen zien al snel mijn passie voor fotografie. Dat uit zich bijvoorbeeld in ruim 4 uur wachten in een Italiaans dorpje tussen en ene en het andere optimale licht-moment. En dat alles om de foto's te maken die ik soms al maanden van te voren in mijn hoofd heb gemaakt. 

 


Mijn passie zit in het aan iedereen willen laten zien van onderwerpen waar ik een wow-gevoel van krijg. Dit kunnen landschappen zijn, steden, reizen, tuinen, portretten, familie-shoots of simpelweg dingen waar mijn oog op valt.

 

Maar ook het visualiseren van uw passie geeft mij veel creatieve voldoening. Dit maak ik mogelijk door mij in te leven in uw verhaal, dit om te zetten naar beelden in mijn hoofd en dan doen mijn fotografie-skills de rest.

 

Ik neem graag opdrachten aan die verder gaan dan de standaard. Beelden maken waar mensen langer naar blijven kijken. En dit leer ik ook graag aan mensen die meer willen met hun vakantiefoto's. Foto's leren maken die je trots maken, foto's maken die bewondering oproepen.

 

Via de Menu-knop, de 3 streepjes linksboven, kunt u meer vinden over wat ik doe of gedaan heb.