Bedrijfspresentatie


Wie kijkt er niet eerst op internet voordat hij/zij u gaat bezoeken? Dan kunt er maar beter voor zorgen dat die indruk meer dan goed is.

Foto's voor uw website, folder, leaflet of krant? Door meer dan 35 jaar klantcontact als Service Adviseur weet ik waar uw klant op let. De foto's op de site laten zien wat ik voor u kan doen. Klik op de foto om op de site te komen.

 

De kosten zijn € 49,- ex BTW per uur fotograferen. Het bewerken en optimaliseren van de foto's is hierbij inbegrepen.

 

Ook voor een product-presentatie bent u bij mij aan het juiste adres. Dit kan ook op locatie bij u in de buurt. Dat versterkt de herkenbaarheid en bekendheid van uw bedrijf in uw regio.

 

Voor Goudappel Coffeng heb ik al 5 jaar foto's mogen leveren die zij gebruiken voor ondersteuning in rapporten en offertes. Ze adviseren, implementeren en ontzorgen door de combinatie van kennis, procesaanpak en krachtige tools. Zo leveren zij bereikbaarheid, verkeersveiligheid, leefbaarheid, duurzaamheid en economische vitaliteit ook in elke regio.

 

In februari 2017 de foto's mogen maken voor de nieuwe website van Fysioconnect. Uit aangeleverde voorbeeld- foto's heeft de opdrachtgever een bepaalde stijl gekozen. Deze stijl van fotografie heb ik tijdens een gezellige en productieve zondag voor hen gemaakt. De site is inmiddels online. Via een klik op de foto komt je op hun site.

 

In maart 2017 aan de slag gegaan voor Railforum. Railforum bestaat sinds 1992 en is het onafhankelijke kennisnetwerk van ruim 175 bedrijven en organisaties die actief zijn in de brede railsector. De foto's gaan worden gebruikt voor hun nieuwe website en kwartaalblad.

 

Al 5 jaar fotografeer ik de prachtige tuinen die Hoveniersbedrijf Moree-Groen uit Piershil heeft aangelegd. De mooie tuinen die zij ontwerpen, aanleggen en eventueel ook onderhouden kwamen niet tot hun recht op de website. De nieuwe website is in de lucht. En er is ook een ruim 100 pagina dik fotoboek gemaakt waarin potentiële klanten eens lekker kunnen bladeren.

 

 

 

 

 

Voor Goudappel heb ik in vanaf 2017 foto's gemaakt voor hun vernieuwde website.  Voor ieder werkveld is het aan mij om de vertaalslag te maken naar een beeld dat de bedoeling duidelijk maakt. De foto's zijn gemaakt in 6 grote steden.

 

Voor de vestiging van het Goudappel kantoor in Amsterdam heb ik beelden gemaakt die de werkomgeving upgraden. Natuurlijk moest hun business in deze beelden terug te vinden zijn. Een expliciete opdracht was dat er een aantal foto's van hoge standpunten moesten komen. Na toestemmingen te hebben verkregen van o.a. Level Eleven ben ik aan de slag gegaan. Met als gevolg dat ook zij mijn foto's hebben aangekocht.

 

In 2018 heb ik de foto's mogen leveren aan Het Katshuis. Een organisatie die diverse brocante markten organiseert. Deze foto's worden gebruikte voor posters, enteekaartjes, leaflets, etc, etc

 

Voor Brussaard Hoveniers ben ik in 2018 en 2019 aan de slag gegaan. Naast de tuinen bij particulieren zijn voor hen ook bedrijfstuinen een speerpunt. Maar vooral wilden zij het personeel een prominente rol geven. Want uiteindelijk maken zij de tuin en ook zeker het verschil.

 

Ook in 2018 een aantal bedrijfstuinen gefotografeerd voor Hovenier Tim Kok uit Hoogvliet.

 

In 2018 en 2019 heb ik weer een huttentocht gedaan. En de foto's hiervan zijn aangeschaft door SNP reizen en ID-travel. De foto's worden gebruikt voor promotionele activiteiten en op hun websites.

 

In 2019 zijn er weer een flink aantal van mijn werken aan de muur komen te hangen in bedrijven en bij mensen thuis.

Via Werk aan de Muur kun je een klein deel van mijn collectie vinden.

 

Zoek je iets op maat, mail me even

 

In 2019 ook de eerste stappen gezet met modellen werk. Erg leuk om te doen op wat andere locaties dan normaal.

 

Interesse? Stuur me even een mailtje of whatsapp.

 

In 2020 een family-shoot gedaan op Katendrecht met een familie uit Oud Beijerland.

 

Iets dat een zorgvuldige planning en voorbereiding vraagt vanwege de soms grote veranderingen op de locatie.